Recensioner

 • Marcus Eriksson:
  Hämtade ut Raptor pedalen igår och måste säga vilken jäkla pedal!
  Utan tvekan bästa distpedalen jag hört, passar perfekt med min JCM 800 2205 och både med les paul och stratocaster!
  Kan knappt slita mig från gitarren!
  ————————————————————————————————————-
  Daniel – Forsberg Musikelektronik: 
  Var nere hos Tommy och testade en Marshall JCM-900 (HiGain Dual Reverb) med hans Eternal Classic-mod! Alltså, detta måste vara bland det bästa jag har hört!! Vilket varmt Rock/Metal ljud. Det för bl.a tankarna till Slash och Appetite For Destruction! Ljudet rensas upp och blir rent när man rullar av gitarrvolymen och gainar på duktigt när man sedan drar på. Slutsteget, som Tommy numera också moddar, pumpar på bra och frustar!
  Jag är helt golvad, Maestro har gjort det igen!!
  ——————————————————————————————————————-

Kristopher Lind:

Halloj,
Vill bara säga att nymoddade EVH 5150III 50w -toppen låter maakalöst bra!
Kul är att den funkar både för moderna sound, samt med tele o strata, vilket gör den extremt andvändbar. Är helnöjd!
——————————————————————————————————————
Björn Egil Hansen:

Hei Tommy. Er extremt happy med begge ampene! Den med Eternal-classic mod låter som en hotrod singel kanal Marshall skal låte GRISE FETT!! 🙂 Den andre ampen har alt!! Og med den push pull funksjonen får en edge på clean kanalene som jeg digger! Det låter KANON!! Hele ampen!
Greier ikke å slutte å smile! Får samme feeling som da jeg fikk den første MK4 for 20 år siden! Tusen takk Tommy!
———————————————————————————————————
Stefan Bergström:

Jag måste säga att det är fruktansvärt bra. Det låter otroligt bra. Bästa ljud jag har hört. Det kändes som att “komma hem”.
———————————————————————————–
Erika Wallberg:

Nu har jag testat stärkaren i alla fall! (ÄNTLIGEN) Och jag ville bara säga att jag är rysligt nöjd… Den låter ju precis som en Marshall ska, fast bättre! Helt underbart! (och värt vartenda öre)
Alla som får testa eller hört hur den låter är avundsjuka!
————————————————————————————————-
André Berg:

Nå har jeg testet ampen i mange forskjellige situasjoner, på både stor og liten scene og jeg er meget fornøyd med resultatet:)
Den er lettere å jobbe med både tonekontrollene, clean kanalen tar pedaler bedre og jeg har mer definisjon på dist-kanalene.
Tusen takk for en super jobb, det er nok ikke siste gang jeg tar turen til Jönköping:)
—————————————————————————————————-

 

Jan Rokne:

 Min `71 Super Tremolo Marshall hadde tidligere Mk IVB modden fra Folkesson. Jeg var meget fornøyd med denne i begynnelsen, men det var en del issues jeg gikk lei av. Så jeg kontaktet Tommy igjen for å oppgradere til mk VII.
Jeg har nå eid denne forsterkeren et års tid, og liker den bare mer og mer! Alle kanalene er likt voicet, og jeg kjører også lett vreng på cleankanalen. Den spiller generelt fletta av min EVH 5150 Mk 3 stingray. Skikkelig godlyd, vanskelig å beskrive, må oppleves! Takk, Folkiss!
—————————————————————————————————-

David Widestrå:

Vill bara tacka för ett kanonjobb med min JVM! Nu låter den som den borde gjort när den kom från fabriken. Fick en rejäl dos med inspiration..
Kan väl säga att jag kom försent till jobbet dagen efter jag hämtat hem stärkaren.. Kunde inte slita mig!.. ha ha ha.
—————————————————————————————————-
Sonny Dahl:

Jag är mycket nöjd med min super sonic som du moddade. Det är en grym attack i den.
—————————————————————————————————-
Mads Hopfner:

Har just spelat 3 gigs med marshallen och allt funkar perfekt. Det är helt vansinnigt så bra den låtar. Jag saknar ord!!!
————————————————————————————————–

David Wenander:

Först och främst vill jag bara säga att jag är fortfarande överlycklig över min mark 5 modd.
Dag in och dag ut blir man lika förvånad över hur fantastiskt det låter!
—————————————————————————————————-
Per-Åke Tärnell:

Jag har fått hem min JVM och testat den. Här snackar vi modifiering i världsklass, vilket underbart sound.

————————————————————————————————-
Eric Jexén:

Har spelat in lite i studio samt repade nu i helgen. Jösses vilket ljud! Matchen mellan ditt verk med JVM-toppen och Lundgrens fantastiska mikar blev otroligt bra. Inte “dist” utan en varm stark “overdrive”, med hur mycket sustain som helst, utan jobbiga artefakter såsom squel, snissel och fizz. Ljudet är otroligt dynamiskt och jag kan justera från rent till vrålhäng/ton med bara volymratten, detta utan att ljudet blir dovt eller otydligt.

————————————————————————————————–
Stephan Baraldi:

Först vill jag bara säga att jag är mycket imponerad av ditt arbete! Trots vår distanskorrespondens har du ändå i princip helt lyckats tillgodose mina önskemål. Jämfört med tidigare, då förstärkaren spretade väldigt mycket i karaktär, framförallt mellan kanalerna, känns den nu väldigt homogen och sammanhållen. Vet inte hur jag ska beskriva det, mer “boutique”-aktig helt enkelt, eller som en riktigt väldesignad high-end-förstärkare.

Det första som slog mig var den rena kanalen där jag från första tonen snabbt kunde konstatera att den är precis vad jag vill ha. Snabb attack, bra med headroom och hög twang-faktor. Mycket åt Deluxe Reverb-hållet fast med sin egen karaktär kvar, precis vad jag ville ha!

Själva disten är mycket mer organisk och lättjobbad jämfört med tidigare. Jag har mer eller mindre hittad mina inställningar nu och är mycket nöjd med distens karaktär.

En annan sak som imponerar nu är förstärkarens känslighet över frekvensbanden. Den reagerar mycket fint på olika inställningar på bas/middle/treble och svarar väldigt tydligt beroende på hur man ställer in EQ:n. Loopen är också klart mer balanserad nu och jag får ut mer av effekterna där än tidigare.

Alltså, överlag mycket imponerande moddning. Du har i och med detta förstärkt din ställning som landets moddarguru No. 1! 😉
————————————————————————————————–
Fredrik Svensson:

Kompljudet är tightare än sololjudet (omvända kanalerna) vilket är sjukt bra, man får till ett kompakt kompljud istället för ett helskitigt vilket gör att ackorden uppför sig som det ju ska, som just komp och support. Man kan harva på ruskigt länge bara på A och E och hela tiden försvinna in i ljudbilden. Och den reagerar tydligt på HUR man spelar, dvs dämpar eller öppnar upp. Helt magiskt.
Sololjudet är grymt bra. Det är en utmaning att spela i ett riktigt bra balanserat och välgainat ljud, man kan INTE gömma ev slarv i gitarrspelet i ljudbilden. Allt hörs =:) Bra !
Helt seriöst så tror jag faktiskt inte att det finns en bättre förstärkare, i alla fall inte för mig, i denna moddade version.
—————————————————————————————————
Peter Stenlund:

Mesan har kommit, och jag provspelade den igår kväll. Den låter jättebra!
Det blev stor skillnad tycker jag, utan att den tappade sin karaktär.
Fantastiskt! Jag spelade även in en låt igår, och det är första gången jag
har varit med om att en gitarr faktiskt låter bra i studion.
Strängseparation, kraft, kärna, tajt botten…..Äntligen!

—————————————————————————————————-
Lasse Fossum:

Vill tacka än en gång för gediget arbete. Riktigt fint kit jag har nu.

Koch OD har en så mustig crunch så man blir alldeles glad.
Reverbet är mycket mer användbart, inte så påträngande som det var original. Om du nu lagt ett HP på eller vad – det blir luftigt och fint – nästan som digitalt reverb.
Tyckte du sa att tonkontrollerna inte var så mycket rörda – förutom rangeflytten. Men de gör bra saker på rätt ställe.
————————————————————————————————–
Conny Borg:

Vill bara säga att det blev för “jävla” bra med förstarkaren, låter riktigt bra i replokalen precis som jag ville ha det. Fick också till van halen ljud utan dess like, helt klart mer än nöjd.

————————————————————————————————–
William Ernstsen:

Sitter og spiller på min nye amp, du har rett den er utrolig snygg, men ennå bedre den låter kaaaaaaaanon, du har laget en amp som er utrolig alsidig, låter som en gammel clean plexi med master på klokken 3 og gain på kloken 9, og som en plexi på full guffe med gain på klokken 2 og master på klokken 12, Den tar også boxer veldig bra og loopen er genial med en analog strymon delay.

Utrolog fin compresjon , også ved kanske clean sound, og tigh bunn med mye gain.

Attacken er kjempe og greeback høytallerne er sweet sounding på denne ampen.

Ampen reagerer fint på volum kontrollen( Gitaren) og låter også tøft med Raptor,

EL 34 rør gir ampen en mye mer direkte straight in your face sound, så det var rett valg.

—————————————————————————————————–
Johan Höök:

Laneyn kom fram i förrgår och nu har jag spelat och rattat i två dar. Den låter svinbra:-)
Tusen tack!

————————————————————————————————–
Fredrik Forsman:

Jag är fortfarande mycket nöjd med förstärkaren. Har inte behållit någon förstärkare så här länge tidigare vad jag kan minnas, vilket är ett mycket gott betyg!

—————————————————————————————————
Robert Warnqvist:

Vill bara meddela att jag är Supernöjd med ditt senaste ingrepp på min Marshall JCM 800!! Detta ljud har jag alltid letat efter i över 20 år!! Nu är jag så nära mitt eget ”Brownsound” jag kan komma 😉 Har alltid letat efter denna attack och punch i soundet, utan att disten blir som en getingsvärm. Nu har jag det perfekta soundet ”The Search Is Over”.

—————————————————————————————————
Magnus Nordenmark:

Har glömt tacka dig, men är sanslöst nöjd med stärkaren och nya MkV uppgraderingen.

———————————————————————————
Michael Wirth:

Jag har nu hunnit testa stärkaren några timmar och den har utan tvekan kvaliteter som jag gillar! Den är spänstig och har ett jäkla bra “häng”. När man spelar rent så finns det ett lugn över förstärkaren som är väldigt trevligt att spela med. Jag är helnöjd!

Det fina är att stärkarn är EXTREMT flexibel och det finns en rad väldigt olika sound som låter helt rätt. Flexibilitet i en stärkare är bara bra så länge det låter bra och det gör alltså din modd.

————————————————————————————————–
Tom Svenkerud:

En stund siden jeg var i kontakt med deg. Må igjen takke for en helt fantastisk amp du har bygget. Kjøpte den av deg for ca ett år siden.
—————————————————————————————————–
Erik Marthinsen:

Ampen är underbar! Många nyfikna har varit i studion för att testa! Dom vill inte gå!
————————————————————————————-
Christopher Johansson:

Glömde skriva… Vilken skillnad! Vilken botten den fick och jobbiga fizzet är borta!
Bra gjort!
—————————————————————————————
Jonas Dahlbom:

Det låter som smör. Såklart. Tack.
——————————————————————————————
Simon Rowe:

Köpte en 2203a av dig i somras. Vill bara säga att jag är mer än nöjd. Kör den med fyra st G12H-30. Ljudupplevelser är ju subjektiva, men det är den bästa stärkare jag hört. Stort tack.