RAPTOR

raptorRaptor är en distpedal jag konstruerat efter att mina kunder som har modifierade rörförstärkare önskat en möjlighet att “resa lätt”, att kunna spela med förstärkare på plats. Ibland finns inte möjligheten att ta med hela sin rigg och en pedal med rätt sound skulle kunna ersätta modifieringen. Inte sedan1982 har jag byggt distpedaler, men nu är det dags igen!

Denna distpedal kännetecknas av mina tankar om många sweet spots i samma burk. Lite gain ger ett rockigt, rivigt AC/DC -crunch, mer gain hamnar i Slash-landskapet och mycket gain ger en attackrik, bastight och strängseparerad crossover i van Halen/Metallica-regionen. De ideer jag alltid tillämpar vid rörmodifieringar, har använts här och har överförts till transistoriserade OP-ampar. Pedalerna monterar jag tills vidare själv, för hand.

Kolla demovideon på YouTube!

Raptor säljs endast direkt från mig. Pris 3450:- inkl. moms

Skicka ett mail om du har frågor! info@tommy-folkesson.nu