RAPTOR

raptorRaptor är en ny distpedal som har sett dagens ljus efter 30 års infertilitet! Det var 1982 jag byggde de sista ”Fat Dist” -pedalerna, som fortfarande dyker upp ibland. Ljudidealen har ändrat sig sen dess och mina öron har förhoppningsvis blivit smartare och klokare också.

Denna distpedal kännetecknas av mina tankar om många sweet spots i samma burk. Lite gain ger ett rockigt, rivigt AC/DC -crunch, mer gain hamnar i Slash-landskapet och mycket gain ger en attackrik, bastight och strängseparerad crossover i van Halen/Metallica-regionen. De ideer jag alltid tillämpar vid rörmodifieringar, har använts här och har överförts till transistoriserade OP-ampar. Pedalerna monterar jag tills vidare själv, för hand.

Kolla demovideon på YouTube!

Raptor säljs endast direkt från mig. Pris 2990:- inkl moms.

Skicka ett mail om du har frågor! info@tommy-folkesson.nu